A Kubuntu világa

Írások a Kubunturól, hírek, élménybeszámolók, minden, amit érdekesnek találok.

2010.03.19. 20:36 Ulysses

Kubuntu hírek

Habár nem vagyok újságíró, de tudom, hogy a híreknél fontos a gyorsaság és a pontosság. Aki a leggyorsabb, legpontosabb híreket írja, azt olvassák a legtöbben. Az ubuntu.hu szerkesztőjeként több különböző forrást is figyelek, hogy minél hamarabb és minél pontosabban tudjak az újdonságokról írni, legyen az egy-egy alkalmazás új verziójának kiadása, amiről blogot kell írni, vagy a Full Circle magazin legújabb száma, ami már hírnek számít, illetve a számomra egyik legfontosabb dolog, egy új Kubuntu kiadás. Mivel a híreket az ubuntu.hu-ra küldöm be, most csak összeszedem a legutóbbiakat:

És még nincs vége márciusnak. A Kubuntu 10.04 Beta 2 körülbelül három hét múlva várható, addig megrendezésre kerül az Ubuntu GlobalJam, amit mi is megrendezünk. Leginkább fordítani fogunk, meg amit sikerül csinálni.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ulysses.blog.hu/api/trackback/id/tr801853200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása