A Kubuntu világa

Írások a Kubunturól, hírek, élménybeszámolók, minden, amit érdekesnek találok.

2009.09.22. 13:12 Ulysses

Launchpad 3.0

Az Ubuntu Weekly Newsletterben és az Ubuntu-news-team levelezőlistán is megígérték ([1], [2]), és most már véglegessé vált a Launchpad 3.0 dátuma: 2009. szeptember 23. 23:00 UTC szerint. A Launchpad Blogban olvasható bejegyzés szerint az oldal UTC 22:00-től csak olvasható lesz, ez idő alatt a csomagok feltöltése és a code hosting szünetel. A bejelentés szerint egy óra alatt készülnek el, további részletek később várhatóak.

Launchpad logo

 

 

A fenti kitűző a Launchpad Blogból származik. Továbbiak is elérhetőek, használatukhoz csak illesszük be a HTML-kódot a megfelelő helybe, írjuk át a FILL_ME_IN részt az általunk kívántra (a szabályok betartásával), és máris büszkén "viselheti" oldalunk a kitűzőt.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ulysses.blog.hu/api/trackback/id/tr391399264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása