A Kubuntu világa

Írások a Kubunturól, hírek, élménybeszámolók, minden, amit érdekesnek találok.

2009.03.14. 00:49 Ulysses

Budapesten, Millenárison

És Richard M. Stallman előadásán jártam ma. Tetszett az előadás, RMS-t is jó volt látni, hiszen mégis csak ő a szabad szoftver mozgalom alapítója és vezéralakja. Angolul nem igazán tudóknak volt tolmácsolás, az előadás során RMS egy könyvét is elárverezték, a befolyó összeg az FSF-et támogatja (40.000 forintért kelt el végül a könyv). A végén még lehetett a könyv nyomtatott változatából vásárolni pár példányt, kitűzőket is, de a többség maradt az ingyenesen elvihető matricáknál. Íme, scannerrel készítettem róluk digitális másolatot, a kis képre kattintva nagyobban is meg lehet nézni őket:

 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ulysses.blog.hu/api/trackback/id/tr61001089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adofizeto 2009.03.14. 19:48:45

Tényleg jó volt, meglepően sokan voltak és kifejezetten jól adott elő Stallman - még az énekévl sem volt baj :)

Ulysses 2009.03.14. 20:57:40

Az vitte a pálmát:D Join us now, and be free! Most, hogy írtad, eszembe is jutott, eredetileg ezt a címet akartam a bejegyzésnek adni, de elfelejtettem:( Na nem baj, marad így.
süti beállítások módosítása